woensdag 5 oktober 2016

Dag 2: Pairi Daiza

Na een heerlijke nacht en een heerlijk ontbijt maakten we ons klaar om naar Pairi Daiza te vertrekken. De keuken had opnieuw voor een lekker lunchpakket gezorgd.
Na een klein uurtje in de bus kwamen we aan in een zeer mooi dierenpark.

We waren natuurlijk allemaal benieuwd naar die beroemde babypanda. En we hebben met volle teugen genoten van Tian Bao. Hij was al flink gegroeid en we hebben hem zelfs zien knuffelen met zijn mama.


We maakten natuurlijk ook nog kennis met andere diersoorten: gorilla's, olifanten, giraffen, kwallen, vissen, gekke aapjes en nog vele andere dieren.

We keken ook onze ogen uit naar een fantastische roofvogelshow.

De zakcentjes kwamen ook goed van pas. Er werden knuffelberen gekocht, ijsjes gegeten, frietjes gegeten en er waren er zelfs die een cadeautje gekocht hebben voor mama, papa of broer of zus.... maar nog even wachten tot vrijdag voor het pakje.

Na een lange dag keerden we met de bus terug naar huis. Het was voor sommigen het ideale moment om even wat slaap in te halen.

1 opmerking:

Kriebelbeestjes

Na een week samen spelen, ravotten en slapen, is het aangeraden om het hoofd van uw zoon of dochter na te kijken op hoofdluis. Gelieve dit d...