woensdag 3 oktober 2012

Dag 2

Zoals de weerman had voorspeld, kwam er vandaag regen. De weergoden waren ons wel redelijk goed gezind. Na alweer een lekker ontbijt, ging er een groep ponygewenning doen en een andere groep voetballen en mountainbiken. Het regende op dat moment gelukkig niet.
Na een lekker middagmaal, gingen we opnieuw sporten. We hebben een fijn bosspel gedaan in het park. 
We hadden vandaag ook een jarige. Philip werd 12 jaar. De juffen hadden de deur mooi versierd. Bij het ontbijt hebben we gezongen. En na het middagmaal kreeg hij een lekker stuk cake met een kaarsje.
De voorspelde regen viel na het vieruurtje met bakken uit de lucht. We hebben een heel erg leuke dierenkwis gedaan met meester Jos als kwismaster. Net toen  we aan de kwis begonnen kregen we bezoek van juf Kim en juf Jolien. Ze konden ons niet missen en na een lange tocht vol files kwamen ze in Waregem aan. 
De kwis werd gewonnen door Jarne, Kenny, Alessio en Noah. Proficiat jongens!
Na het avondeten hebben we ren-je-rot gespeeld en konden we nog gezelschapsspelletjes en pingpong spelen. 
Het werd een heel lange dag en we maken ons klaar om een leuke uitstap naar Pairi Daiza te maken. Hopelijk met niet al te veel regen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kriebelbeestjes

Na een week samen spelen, ravotten en slapen, is het aangeraden om het hoofd van uw zoon of dochter na te kijken op hoofdluis. Gelieve dit d...