donderdag 4 oktober 2012

dag 3

Vandaag was het een heel spannende dag. Het had de hele nacht erg hard geregend in Waregem. En tijdens het ontbijt regende het nog steeds. Wat jammer, net de dag dat we naar Pairi Daiza gingen. Maar opnieuw hadden we geluk we hebben de hele dag zon gehad. Geen druppel regen!!!
We hebben heel veel verschillende dieren gezien. We zagen leeuwen, jachtluipaarden, olifanten, giraffen, veel verschillende vissen, vogels, ... En natuurlijk aapjes. 
Een aantal onder ons hadden de aapjes gevoederd en er sprong er soms eentje op hun nek. De aapjes liepen er los. 
Ook de rondvliegende vleermuizen werden druk bezocht. We hebben op werelddierendag kennisgemaakt met heel veel dieren die we soms van erg dichtbij konden bewonderen. 
En 's middags werden de kinderen verrast met een lekker frietje met mayo. 
Na de terugreis gingen we ons douchen en klaarmaken voor onze bonte avond; Allemaal in galakledij om naar het 'Casino Royal' te gaan. Wat waren we sjiek!! 
En er werd nogal wat gegokt. Iedereen kreeg jetons om mee te spelen. 

Na het spelen konden we nog dansen en swingen op leuke muziek. En natuurlijk smullen van lekkere cola en chips. En na een heel leuke bonte avond gingen we naar ons bedje voor de laatste heerlijke nacht. En morgen onze laatste dag. Met weer nieuwe fijne avonturen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kriebelbeestjes

Na een week samen spelen, ravotten en slapen, is het aangeraden om het hoofd van uw zoon of dochter na te kijken op hoofdluis. Gelieve dit d...