vrijdag 2 oktober 2015

Dag 3: Waregem (vervolg)

Na opnieuw een lekker middagmaal en een half uurtje platte rust waren we opnieuw fit om met de paarden te werken.
We werden in 2 groepen ingedeeld, één groep mocht paardrijden en de andere groep kreeg uitleg over het voederen van de paarden. Daarna werd er gewisseld.


We kregen daarna een vieruurtje en speelden het spelletje 'ren-je-rot'. We zochten affiches en moesten vragen beantwoorden. Er waren 2 winnende teams. Proficiat!Na het avondeten mochten we ons douchen, aankleden, schminken, nagels lakken,... want we werden verwacht op een galabal. Er kwamen echte diva's en ladykillers uit de kamers tevoorschijn!
Eerst speelden we casinospelletjes. We speelden roulette, hoger lager, dobbelen en kregen een glittertattoo als we dat wilden.
Tijdens het galabal was er een verrassing voor meester Guido zijn pensioen. We hadden een kaart en een leuk cadeau: een vislijn. Meester Guido was erg verrast. Hij kan nu tijdens al zijn vrije tijd nog meer tijd doorbrengen aan de visvijver! We bedanken hem dat hij er weer bij was en wensen hem veel mooie visdagen! Hij heeft ons wel moeten beloven dat hij de komende 5 jaar ons blijft vergezellen op openluchtklassen.


We hebben gedanst tot in de late uurtjes. Iedereen was erg moe en de pyjama's werden heel snel aangetrokken en we waren allemaal snel in dromenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kriebelbeestjes

Na een week samen spelen, ravotten en slapen, is het aangeraden om het hoofd van uw zoon of dochter na te kijken op hoofdluis. Gelieve dit d...